Категории

Скидки

Все скидки

Популярные товары

  • Мини камера SQ8

    Самая маленькая мини камера! Имеет датчик движения, ночное видение....

    395 грн.
  • Мини камера SQ11

    Видеорегистратор – мини камера SQ11. Качество видео Full HD 1080P,...

    550 грн.
  • Kingston microSDHC Class 10 32Gb

    Карта памяти Kingston microSDHC 32 гигабайта класс 10 + SD адаптер...

    295 грн.
Все популярные товары

Інструкція з експлуатації WiFi міні-відеокамери Q7

Бездротова міні-камера з датчиком руху та нічним баченням. Перегляд відео в реальному часі на мобільному телефоні (смартфоні / планшеті / комп'ютері).Размеры WiFi мини камера Q7 (инструкция)

 

Заряджання
Перед першим використанням необхідно повністю зарядити акумулятор міні-відеокамери. Зробити це можна, підключивши Wi-Fi камеру до ПК за допомогою USB-кабелю, що входить до комплекту поставки. Також для заряджання можна використовувати PowerBank або блок живлення для смартфона (напруга 5В / 1А).
Для повного заряджання акумулятора потрібно близько 1,5 години.
Ця модель здатна транслювати/записувати відео під час заряджання, що дозволяє використовувати її в цілодобовому режимі при підключенні до зовнішнього живлення.

 

Запис відео
Натисніть тривало кнопку On/Off, щоб увімкнути міні-відеокамеру Q7. За замовчуванням відеокамера вмикається в режимі запису відео, при цьому індикатори червоного і синього кольору загоряться. Потім синій індикатор згасне, а індикатор червоного кольору буде горіти постійно. Натисніть кнопку On / Off ще раз, щоб розпочати зйомку відео, при цьому індикатор червоного кольору буде повільно блимати. Кожні 10 хвилин міні-камера буде автоматично зберігати відео. Для зупинки запису повторно натисніть кнопку On/Off, при цьому червоний індикатор перестане блимати. Якщо індикатори червоного та синього кольору постійно блимають, значить, картка пам'яті відсутня або не читається.

 

Фотографування

 

Перебуваючи в режимі Відео, натисніть кнопку Mode, щоб увійти до режиму Фото, при цьому буде горіти індикатор синього кольору. Щоб зробити фотографію, натисніть кнопку On/Off, при цьому блимне індикатор синього кольору - фотографія збережена.

 

Режим диктофона

 

Перебуваючи в режимі Відео, натисніть кнопку Mode міні-відеокамери 2 рази, щоб увійти до режиму Диктофона, при цьому будуть горіти одночасно індикатори червоного й синього кольору. Щоб почати запис звуку, натисніть On/Off, при цьому синій індикатор буде горіти постійно, а червоний - моргати.

 

Датчик руху

 

Для активації датчика руху міні-відеокамери, перебуваючи в режимі Відео, затисніть кнопку On/Off на 2 секунди, щоб увійти до режиму Дачтика руху. При цьому індикатор червоного кольору буде горіти постійно, а індикатор синього кольору - блимати в очікуванні руху. Запис звуку почнеться автоматично при виявленні руху перед об'єктивом міні-камери Q5.

 

Скидання налаштувань

 

Для скидання налаштувань міні-камери Q7 затисніть й тримайте кнопку On/Off доти, доки камера не увімкнеться знову.

 

Підключення до ПК й заряджання

 

Для передавання даних на ПК й заряджання підключіть WiFi міні-камеру Q7 до USB-порту ПК. Міні-відеокамера визначиться, як накопичувач. Під час заряджання синій індикатор буде блимати, коли камера повністю заряджена - горіти постійно. Заряджання камери можна здійснювати також за допомогою зарядного пристрою від мережі 220В.

 

Встановлення даити та часу

 

· Для під'єднання відеокамери до ПК. Створіть в кореневому каталозі камери текстовий файл з ім'ям TIMERSET CD.txt та змістом вигляду: YYYYMMDD HHMMSS Y або N (для відображення позначки часу на відео).

 

· Наприклад, якщо сьогодні 5 жовтня 2011 року й час 12 годин 30 хвилин, і Ви не хочете, щоб мітка часу відображалася на відео, то необхідно створити текстовий казино космолот файл TIMERSET CD.txt з вмістом 20111005123000 N, зберегти його та переписати до кореневого каталогу камери.

 

Режим веб-камери

 

Затисніть кнопку Mode і, утримуючи її, підключіть міні-відеокамеру до ПК. Камера визначиться, як стандартна веб-камера.

 

Інфрачервоне підсвічування (нічне бачення)

 

Увімкніть міні-камеру й оберіть потрібний режим: відеозйомка, диктофон або фотоапарат. Натисніть й утримуйте декілька секунд кнопку Mode - загориться жовтий світлодіод, що означає - нічне підсвічування увімкнене. Для вимкнення інфрачервого підсвічування продовжуйте натискати кнопку Mode.

Безкоштовні програми

Для перегляду трансляції з міні-камери необхідно завантажити та встановити безкоштовний додаток на свій смартфон/планшет або програму на свій ПК/ноутбук. Знайти програмне забезпечення можна на сайті www.scc21.net.

Підключення камери безпосередньо до смартфону, ноутбуку

Всі налаштування виконуйте без картки пам'яті (після підключення та налаштування камери можете встановлювати картку).

В цьому режимі міні-камера генерує бездротову мережу Wi-Fi з назвою "Q7", підключившись до якої з'являється можливість переглядати онлайн-відео з камери, а також записувати трансляцію й робити фотографії. При цьому відстань між мініатюрною камерою і пристроєм може досягати 10-15 метрів.
Підключаємо камеру до мережі або портативного акумулятора (Якщо камера заряджена, то просто вмикаємо її. Рекомендуємо всі налаштування виконувати при підключенні до джерела живлення).
Увімкніть камеру, перевівши перемикач Power в положення ON.
Зачекайте 30-60 секунд до появи мережі "Q7" в списку бездротових мереж й підключіться до неї.
Зайдіть до програми для перегляду трансляції, виберіть розділ LAN й натисніть на трансляцію.
 
Трансляцію можна переглядати в повноекранному режимі. За бажання можна підключити до 4-х камер для одночасного перегляду відеопотоку з усіх камер.
У нижній частині екрана знаходяться кнопки Фото й Відео, при натисканні на які можна робити фотознімки і записувати трансляції. Крім цього є налаштування датчика руху, E-mail-сповіщення при спрацьовуванні датчиків, яскравість/контрастність зображення й багато іншого.

Підключення камери для віддаленого доступу (трансляція через інтернет)

Увімкніть камеру - після появи мережі підключаємося до неї:
Зайдіть в додаток, в режимі LAN перейдіть в налаштування камери:
Виберіть пункт "Wi-Fi" і натисніть на кнопку "Use wifi". У вікні необхідно ввести назву вашої бездротової мережі, а також пароль від неї.
Натисніть "Ok" і почекайте 10 секунд.
Вимкніть міні-камеру, перевівши перемикач Power в положення OFF. Якщо підключена до мережі, вимкніть її. Переведіть перемикач Mode в положення AP. Увімкніть міні-камеру, перевівши перемикач Power в положення ON.
Зачекайте 20-30 секунд та підключіться до вашої бездротової мережі.
Зайдіть в додаток на своєму пристрої для перегляду трансляції. Оберіть розділ WAN і натисніть кнопку "Register". У вікні необхідно ввести ID камери та пароль зі звороту вашої wi-fi міні камери, а також ваш E-mail.
Після цього авторизуйтесь, введіть ID камери й пароль, який вказали при реєстрації. Після цього натискаємо кнопку "Login".

Тепер у Вас з'являється можливість переглядати трансляцію з камери з будь-якої точки світу, просто зайшовши до відповідних програм на будь-якому пристрої. А також можна віддалено записувати трансляцію, робити фото, активувати функцію датчика руху з налаштуванням E-mail сповіщення, налаштовувати яскравість/контрастність зображення і багато іншого.

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
* Comment: