Категорії

Знижки

Усі знижки

Лідери продажів

  • Міні камера SQ8

    Найменша міні камера! Має датчик руху, нічне бачення. Роздільна...

    395 грн.
  • Міні камера SQ11

    Відеореєстратор - міні камера SQ11. Якість відео Full HD 1080P,...

    550 грн.
  • Kingston microSDHC Class 10 32Gb

    Картка пам'яті Kingston microSDHC 32 гігабайти клас 10 + SD...

    295 грн.
Всі лідери

Доставка та оплата

 iПропонуємо різні варіанти оплати.
iДоставляємо товари до всіх населених пунктів України.
iШвидко оброблюємо і надсилаємо замовлення.
iНадішлемо замовлення того ж дня.
iМи працюємо так, аби вам було зручно!



o   Оплата

1. Оплата готівкою під час отримання (Післяплата від Нової Пошти). Ви сплачуєте за товар тільки після його отримання у відділенні Нової Пошти або з рук кур'єра. Посилку можна розпакувати, перевірити товар і тільки після цього за неї заплатити.

2. Оплата на картку Visa / MasterCard (Безкоштовна доставка замовлень від 1000 грн.). Після оформлення замовлення менеджер надішле вам SMS-повідомлення з реквізитами для оплати. Зверніть увагу! За цього способу оплати ми безкоштовно доставимо товар, якщо сума замовлення перевищує 1000 грн. і вам не доведеться переплачувати за післяплату від Нової Пошти!

3. Безготівковий розрахунок (Безготівка) - варіант оплати для корпоративних клієнтів (юридичних осіб, в тому числі ФОП). Після оформлення замовлення надішліть відскановані копії статутних документів компанії (свідоцтво, виписка й ін.) на електронну пошту office@technomarket.biz.ua. І ми сфомуємо рахунок-фактуру для оплати.


Доступні способи оплати:


Visa MasterCard - банківські картки Visa / MasterCard
Приват24 - система Приват24
Liqpay - електронні платежі LiqPay
bitcoin - криптовалюта Bitcoin
webmoney - гаманці системи WebMoney
easypay - онлайн-сплата за послуги та товари
Терминалы - платіжні термінали України



d   Доставка

Ми доставляємо товари до будь-якої точки України!

Замовлення, оформлені в робочі дні до 14.00, будуть відправлені того ж дня за умови наявності товару. Замовлення, оформлені після 14:00, надсилаються наступного робочого дня.

Ми пропонуємо 2 основних варіанти оплати:

1. Нова Пошта. Це основний і найзручніший спосіб доставки. Замовлення ми надішлемо на вказане вами відділення Нової Пошти. Дізнатися адресу і номер найближчого відділення можна тут. Вартість доставки розраховується за тарифами перевізника.

Нова Пошта

  • Строк доставки товару 1 - 2 дні.

 

 2. Кур'єрська доставка. Адресна доставка від Нової Пошти. Оформлюючи замовлення, ви вказуєте не номер відділення Нової Пошти, а свою адресу (домашню / робочу). Коли посилка буде в вашому місті, кур'єр зателефонує і узгодить адресу та зручний час отримання. Після чого вручить її особисто в руки. Вартість доставки розраховується за тарифами перевізника.

  • Строк доставки товару 1 - 3 дня.

 

3. Інші способи доставки. Обговорюються індивідуально й лише за умови попередньої оплати. За вашим запитом надішлемо посилку будь-яким зручним перевізником (Укрпошта, МістЕкспресс та ін.).

Доставка під замовлення

Якщо необхідного товару з якоїсь причини немає в наявності, ми можемо його доставити в середньому за 7-15 днів (а іноді й раніше). Детальніше про терміни доставки товарів під замовлення можна за телефонами, вказаними на сайті.

Також можлива доставка до інших країн. Обов'язково зв'яжіться з нами для уточнення способу і вартості доставки - вони можуть істотно відрізнятися для різних товарів і країн.


 Відслідкувати посилку можна тут:

 Нова Пошта , УкрПошта   

Після надсилання замовлення ви отримаєте номер накладної, за допомогою якого зможете відстежити статус доставки і місце розташування посилки. А також дізнатися дату прибуття та іншу інформацію. Номер посилки надсилається клієнту в SMS й / або на Email після відправки замовлення. Також відстежити статус замовлення і дізнатися номер посилки можна в розділі Мої замовлення (лише для зареєстрованих користувачів).